bestel1.jpg
bestel2.jpg
bestel1.jpg

BESTEL EEN SNIJPLANK


Voor een optimale kookbeleving

SCROLL DOWN

BESTEL EEN SNIJPLANK


Voor een optimale kookbeleving

Bestel een snijplank

Een snijplank van Goed Houtwerk is een ambachtelijk product van gerecycled hout. Ieder onderdeel, ieder blokje van elke plank is met de hand bewerkt. Ooit was het misschien een kast, stoel of salontafel. Met de juiste techniek, een dosis precisie en volhardend vakmanschap worden het de snijplanken van Goed Houtwerk.

Wilt u ook een snijplank? Voor eigen gebruik of als cadeau? Vul dan uw gegevens hier in. De genoemde bedragen zijn exclusief €6,50 verzendkosten binnen Nederland. 

Vaak bestelde maten zijn:

 
 

Standaard, is de meest bestelde plank. Dit is een goed te hanteren formaat en u kunt nagenoeg alle grote groentes verwerken. Natuurlijk kunt u ook voor ronde kopshouten snijplanken bij Goed Houtwerk terecht. Deze worden alleen op bestelling gemaakt, de diameter en dikte is aan u. Veel besteld is een diameter van ca. 40 centimeter en een dikte van 4 cm, de prijs van dit formaat is €65,-

Zit uw gewenste formaat er niet bij? Neem dan even contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden, en bijna alles is mogelijk.

 
 

Vul uw gegevens in * zijn verplicht

 
Kies uw snijplank
Telefoonnummer
Telefoonnummer
 
bestel2.jpg

Bestel sub


Bestel sub


Specials

Naast kopshouten snijplanken maakt Goed Houtwerk ook broodplanken, tapasplanken en borrelplanken. Deze planken zijn de zogenaamde Specials, en worden gemaakt van bijzonder hout dat beschikbaar is.