Specials

Naast kopshouten snijplanken maakt Goed Houtwerk ook broodplanken, tapasplanken en borrelplanken. Deze planken zijn de zogenaamde Specials, en worden gemaakt van bijzonder hout dat beschikbaar is. Hierbij kunt u denken aan Perenhout, Amerikaans Walnotenhout, Essenhout, Esdoorn, Kersenhout enz. Ook in deze planken verwerkt Goed Houtwerk gebruikt hout, daarnaast worden de zaagresten van bevriende meubelmakers verwerkt.

Onder de Specials vindt u tevens unieke kopshouten snijplanken gemaakt van bijzondere meubels of van bijzonder hout. Heeft u een meubel waaraan u goede herinnerringen heeft echter geen plek meer heeft in uw interieur? Goed Houtwerk verwerkt dit meubel graag in en snijplank voor u, zodat u altijd uw herinnerring tastbaar houdt. De planken zijn voorzien van een uniek productnummer waarmee u de herkomst van het gebruikte hout kan achterhalen.

Onderstaand ziet u een overzicht van de beschikbare Specials. Heeft u interesse in een Special, dan mag u een mail sturen met vermelding van het productnummer naar info@goedhoutwerk.nl