Uniek & Ambachtelijk

Goed Houtwerk maakt kopshouten brood-en snijplanken van eerste kwaliteit eikenhouten meubels. De planken zijn dus gemaakt met gebruikt hout én met hart en ziel.

Dankzij de prachtige tekening van het kopse hout, het gebruik van eikenhout en het ambachtelijke productieproces is elke plank uniek en van zeer hoge kwaliteit. Een plaatje op ieder aanrecht, een must have voor elke kok, een gezellige borrelplank en een eenmalige investering waarvan u een leven lang plezier heeft.

Elke snijplank van Goed Houtwerk is gemaakt van massief kops en gebruikt eikenhout waardoor de plank stevig, duurzaam en van zeer zware kwaliteit is. Door het kopshout is de plank bovendien goed voor uw keukenmessen. Het mes zakt namelijk tussen de houtvezels door, waardoor uw messen langer scherp blijven. De vezels sluiten zich na gebruik weer; dit draagt bij aan de hygiëne en de levensduur van uw plank

De plank is robuust en stevig en ligt zeer stabiel op uw aanrecht dankzij de rubbervoetjes aan de onderkant. Perfect voor alledaags gebruik én voor het stevige snijwerk. De snijplank is ijzersterk en prima bestand tegen intensief gebruik. 

De kopshouten snijplank

Een ambachtelijk product van gerecycled hout. Ieder onderdeel, ieder blokje van elke plank is met de hand bewerkt. Ooit was de snijplank misschien een kast, stoel of salontafel. Met de juiste techniek, een dosis precisie en volhardend vakmanschap worden het de snijplanken van Goed Houtwerk.