Uniek & Ambachtelijk

Goed Houtwerk maakt van eerste kwaliteit maar afgedankte eikenhouten meubels kopshouten brood- en snijplanken. Deze snijplanken worden gemaakt met hart, ziel en dus gebruikt hout. De planken zijn door de prachtige tekening van het kopse hout, het gebruik van eikenhout en het ambachtelijke productieproces, uniek en van zeer hoge kwaliteit. Het is een plaatje op ieder aanrecht, een must have voor elke kok, een gezellige borrelplank en een éénmalige investering waar u uw leven lang plezier van heeft.

De prachtige snijplank van Goed Houtwerk is gemaakt van massief kops en gebruikt eikenhout waardoor hij stevig, duurzaam en van zeer zware kwaliteit is. Door het kopshout is de plank goed voor uw keukenmessen. Uw mes zakt namelijk tussen de houtvezels door, waardoor uw messen langer scherp blijven. De vezels sluiten zich na gebruik weer, wat bijdraagt aan de hygiëne en de levensduur van uw plank

De snijplank van Goed Houtwerk is robuust, stevig en door het gebruik van rubbervoetjes zeer stabiel op uw aanrecht en perfect voor het alledaags én het stevige snijwerk in uw keuken. De snijplank is gemaakt van het kopshout waardoor de plank ijzersterk is en prima bestand is tegen intensief gebruik. 

De kopshouten snijplank

Een snijplank van Goed Houtwerk is een ambachtelijk product van gerecycled hout. Ieder onderdeel, ieder blokje van elke plank is met de hand bewerkt. Ooit was het misschien een kast, stoel of salontafel. Met de juiste techniek, een dosis precisie en volhardend vakmanschap worden het de snijplanken van Goed Houtwerk.

Wilt u ook een snijplank? Voor eigen gebruik of als cadeau?